BE
BE
Hulp nodig? Bel: 03 457 40 40

Krijtbord

Voor 15:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden. Als deze bestelling tegelijkertijd geplaatst wordt met een order voor naambadges, wordt alles later, gezamenlijk verzonden.

Set Van Vloeibaar Krijt-pen & Microfiber Doek

€4.74

Een vloeibaar krijt-pen van hoge kwaliteit en een 100% microfiber doek voor het schrijven op en ook weer verwijderen van tekst op onze krijtbord naambadges. Regulier krijt kan niet op de naambadges gebruikt worden.

Set van vloeibaar krijt-pen & microfiber doek

Blanco Krijtbord Naambadge (Magneet-bevestiging)

€7.92

Een 74x40 mm krijtbord naambadge zonder opdruk met magneet-bevestiging. Deze naambadges zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik samen met onze vloeibaar krijt-pen en de microfiber reinigingsdoek. Hiermee kunt u de naambadge regelmatig wijzigen en blijven gebruiken.

Blanco krijtbord naambadge (magneet-bevestiging)

Blanco Krijtbord Naambadge (Speld-bevestiging)

€7.14

Een 74x40 mm krijtbord naambadge zonder opdruk met speld-bevestiging. Deze naambadges zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik samen met onze vloeibaar krijt-pen en de microfiber reinigingsdoek. Hiermee kunt u de naambadge regelmatig wijzigen en blijven gebruiken.

Blanco krijtbord naambadge (speld-bevestiging)

Blanco Krijtbord Naambadge (Speld-clip-bevestiging)

€7.14

Een 74x40 mm krijtbord naambadge zonder opdruk met speld-clip-bevestiging. Deze naambadges zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik samen met onze vloeibaar krijt-pen en de microfiber reinigingsdoek. Hiermee kunt u de naambadge regelmatig wijzigen en blijven gebruiken.

Blanco krijtbord naambadge (speld-clip-bevestiging)

Blanco Krijtbord Naambadge (Zonder Bevestiging)

€7.14

Een 74x40 mm krijtbord naambadge zonder opdruk met zonder bevestiging. Deze naambadges zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik samen met onze vloeibaar krijt-pen en de microfiber reinigingsdoek. Hiermee kunt u de naambadge regelmatig wijzigen en blijven gebruiken.

Blanco krijtbord naambadge (zonder bevestiging)