Prestige badges

Het paradepaardje onder de naambadges. Verschillende afmetingen & kleuren voor de rand.

Ontwerp nu

Veel gestelde vragen 

Wat is het minimum aantal dat ik moet bestellen?

We houden alles eenvoudig, er is geen mimimum order! Bestellingen vanaf 1 enkele badge worden aangenomen.

back to top


 

Wat is de leveringstermijn?

Onze leveringstermijn is een topprioriteit. Deze is snel en betrouwbaar.  6 werkdagen vanaf goedkeuring lay-out en ontvangst betaling voor de Standaard service. 4 werkdagen voor onze Express service.

Last minute paniek? Bel ons op het nummer 03/457.40.40, mogelijk kunnen wij u helpen.

back to top


 

Wat is de prijs van een naambadge?

Onze prijzen zijn gebaseerd op aantallen. Hoe groter het aantal dat u bestelt, hoe goedkoper iedere badge wordt. U vindt de prijzen door op één van de onderstaande links te klikken. Wij geven deze info, omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze prijzen zeer concurrentieel zijn. 

Prestige naambadges - Prestige Premium naambadges
Standaard naambadges Silhouet naambadges
Herbruikbare naambadges

back to top


 

Ik wens 20 badges te bestellen, moet ik dan elke badge afzonderlijk ontwerpen?

Neen. Wij houden het graag eenvoudig. U hoeft enkel de eerste badge van elk ontwerp te maken. Eens de eerste badge ontworpen is, worden de volgende namen en/of functies in de volgende stap toegevoegd. Wanneer uw order verwerkt wordt zal een graficus erop toezien dat de namen passen in de badge en het geheel correct afgewerkt wordt. Wij raden aan om de eerste badge te voorzien van de langste naam zodat alles perfect uitgelijnd kan worden. 

back to top


 

Zijn de prijzen van de badges concurrentieel?

Wij geloven dat onze prijzen uitermate competitief zijn en willen deze dan ook niet verbergen zoals vele anderen wel doen. U vindt de prijzen door te klikken op de "Prijslijst" tab bovenaan op de pagina Onze badges.

back to top


 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Alle orders worden verzonden per post. Voor meer informatie over de tarieven voor Express service en zending verwijzen wij naar onze pagina Levering.

back to top


 

Zijn er ontwerp- en/of instelkosten?

Bij Name Badges International, kunnen we met trots zeggen dat er geen verborgen kosten zijn. Om het simpel te houden betaalt u enkel de badge, verzendkosten en B.T.W.

back to top


 

Hoe wenst u mijn artwork/logo te ontvangen?

Wij bieden u een heel gebruiksvriendelijke werkwijze aan. Wij aanvaarden logo's en tekeningen in bijna elk bestandsformaat, stuur uw logo op in de beste kwaliteit die u heeft en wij werken hiervan naar het best mogelijke resultaat.  Als algemene regel gelden de volgende bestandsformaten die onze voorkeur genieten: .pdf .ai .eps en .cdr. Andere veelvoorkomende formaten waarvan we kunnen werken zijn:  .jpg .jpeg .doc en .pub.  Zoals reeds vermeld, we kunnen haast elk formaat openen.  Moest er zich toch een probleem voordoen, nemen we contact met u op. Wij kunnen via e-mail files tot 6 MB ontvangen.

Om meer te weten te komen over hoe uw logo door te zenden, gaat u naar onze Technische pagina. 

back to top


 

Kan ik de wijze van bevestiging van mijn naambadges kiezen?

Voor al onze naambadges heeft u een keuze uit 3 bevestigingsmogelijkheden, Speld, Klips of Magneet, met uitzondering van onze Prestige Premium reeks die steeds met een Magneet wordt uitgevoerd. Details van de bevestigingen kan u terugvinden op onze badge bevestigingen pagina.

back to top


 

Welke informatie moet ik meesturen wanneer ik naambadges bestel?

 

 • Type naambadge dat u wenst
  Prestige naambadge, Prestige Premium naambadge, Standard naambadge, Silhouet naambadge, Herbruikbare naambadge.
 • Afmeting van de badge (Wanneer u kiest voor de Prestige naambadge)
 • Badge kleur (Enkel de rand zal zichtbaar zijn)
 • Kleur van de achtergrond van de badge
 • Gewenst aantal
 • Uw keuze van bevestiging Magneet, Speld of Clips
 • Uw logo of badge artwork
  Zie FAQ: Hoe wenst u mijn artwork/logo te ontvangen ?
 • Naamlijst
  Een naamlijst en/of lijst functies die u op de badge wenst, versturen per e-mail met bijlage in excel of word. ( niet van toepassing voor orders via website omdat hier de namen online worden ingevuld).
 • Contactgegevens
  Volledig factuur- en leveringsadres inclusief telefoonnummer en e-mail adres. 
back to top


 

Vergelijking Name Badges International ten opzichte van anderen?

Name Badges International staat voor kwaliteit. Onze naambadges worden vervaardigd met de beste producten en zijn allen uitgerust met een krasbestendige epoxy beschermlaag. Al onze naambadges zijn gemaakt van hoog kwalitatief gepolijst metaal of van eerste kwaliteit kunststof zodat duurzaamheid gegarandeerd is.  Onze reeks spelden, klipsen en magneten hebben een lange levensduur. Wenst u hierover meer te weten, bezoek onze link Kwaliteit

back to top


 

Hoe is onze sevice in vergelijking met andere leveranciers?

De kwaliteit van onze service is de beste in deze sector en we streven ernaar dit zo te houden. We bieden een vriendelijke, betrouwbare service en u kan ons steeds bellen op het nummer 03 457  40 40. Wij staan u met raad en daad bij met het gratis ontwerpen van uw badge.

back to top


 

Hoe lang maakt u al badges?

Ons bedrijf is al meer dan 30 jaar werkzaam als printer van badges en promotiemateriaal,  zodat wij over de nodige professionele kennis beschikken om u te helpen uw perfecte naambadge te creëren voor uw bedrijf.

back to top


 

Hebben uw naambadges een beschermende krasvrije toplaag?

Al onze naambadges hebben een krasvrije epoxy beschermlaag. Deze laag beschermt de badge ook tegen UV stralen van het zonnelicht waardoor uw badge haar kleuren behoudt en een lange levensduur heeft. 

back to top


 

Kan u de badge voor mij ontwerpen?

Ja hoor! Wij hebben een team van ervaren graphische medewerkers die u graag helpen om uw badge te ontwerpen, gebaseerd op uw logo en dit volledig gratis.  Eens het ontwerp klaar is, zenden wij u per e-mail het resultaat.  Graag horen wij dan uw eventuele opmerkingen of uw akkoord. Of u nu kiest voor ons in-house grafisch team of ons online badge ontwerp systeem, het resultaat zal steeds een top-kwaliteit naambadge zijn.

back to top


 

Zendt u steeds een digitaal voorbeeld van de badge vooraleer deze in productie gaat?

Voor alle orders ( behalve re-orders) die niet via de website worden ingediend, ontvangt u een digitaal voorbeeld in PDF alvorens deze in productie gaan. Voorbeelden worden vrijblijvend gemaakt en zijn gratis.  Orders via de website (ontworpen door gebruik te maken van ons design materiaal) worden geproduceerd van het geleverde online ontwerp  en zal er geen voorbeeld doorgestuurd worden. 

back to top


 

Wanneer wordt er betaald?

Wij vragen om te betalen nadat u het gratis digitaal voorbeeld ontvangen heeft. Wanneer de betaling ontvangen is, gaat uw order verder in productie. Betaling van orders via de website gebeurt gelijktijdig met de bestelling.

back to top


 

Hoe drukt u de naambadges?

Wij gebruiken een digitaal 4-kleuren druksysteem met hoge resolutie om alle logo's, tekst en achtergrondkleuren te printen.  Voor meer informatie over de kleuren, ga naar onze Technische pagina.

back to top


 

Waarvan zijn de Prestige Premium naambadges gemaakt?

Onze Prestige Premium naambadges zijn in metaal met een keuze tussen een goud- of zilverkleurige finishlaag. Deze badges hebben een bijzondere uitstraling en zijn uitermate geschikt om te dragen op een stijlvol mantelpak of kostuum.  Onze Prestige Premium naambadges kunnen ook een ondergrond hebben in geborsteld goud, geborsteld zilver, wit of iedere kleur naar keuze. Zij zijn ook voorzien van een krasvrije beschermende epoxylaag.

back to top


 

Waarvan zijn uw Prestige, Standard en Silhouet naambadges gemaakt?

Onze Prestige, Standard en Silhouet naambadges zijn gemaakt van recycleerbaar ABS kunststof voor een optimale stevigheid en duurzaamheid. Onze Prestige en Silhouet reeks kunnen uitgevoerd worden met een ondergrond in goud, zilver, geborsteld goud, geborsteld zilver, wit of iedere andere kleur. Onze Standard badges kunnen gemaakt worden in eender welke kleur voor de ondergrond behalve geborsteld goud en geborsteld zilver. 

back to top


Snelle informatie

Of ik wens dat u mij terugbelt
om 8u30 - 17u, maandag - donderdag; 8u30 - 15u vrijdag

Duffelsesteenweg 16, 2550 Kontich, België
Tel: 03 457 40 40 / Fax: 03 457 40 57  / info@namebadgesinternational.be

Name Badges UK  |  Name Badges Ireland  |  Badges Personnalisés France  |  Namensschilder Deutschland  |  Namensschilder Österreich  |  Naambadges Nederland  |  Naambadges België  |  Navneskilte Danmark  |  Placas Identificativas España  |  Targhette Identificative Italia  |  Name Badges UAE  |  Name Badges USA  |  Name Badges Australia  |  Name Badges New Zealand  |  Name Badges Japan
Workwear Polos  |  Leisurewear  |  Heat Seal Transfers and Badges  |  Transfer Vinyl and Plotter Cutters
De ontwerpen gebruikt op deze website zijn bedoeld om de resultaten te tonen die kunnen bereikt worden met onze produkten.